sebarang penerbitan karya immukmin daripada blog http://coretanhambamu-immukmin.blogspot.com tanpa kebenaran adalah salah sama sekali. tindakan akan di ambil kepada sesiapa yang melakukannya.
contest dari immukmin
assalammualikum..

kawan2 blog immukmin semua... hari ini...immukmin berbesar hati...emmm...bukan berbesar hati..tetapi rasa mcm nak bersama2 kawan2 blog immukmin berkarya...hohoh... ok....first sekali..jom kita tgok bina immukmin buat nih..hohoh....

contest ni bertujuan mengeratakan silaturrahim antara immukmin dan semua kawan2 immukmin di dunia blogger..emm...sementara cuti sem nih..immukmin tak banyak sangat kerja so...adalah masa untuk dunia blogger..hohoh....

contest nih adalah salah satu cabang penulisan..atau kata lain..memperhebatkan dan berkongsi minda dan ilusi bersama2 kawan2 immukmin....

semua manusia ada ceritanya..betul tak??? dan tak semua cerita jadi kenyataan..so... jom kita berilusi dengan cerita kita sendiri..dan insyAllah..immukmin bantu menceritakn cerita itu..

tak kesahlah cerita apa sekali pun..cerita cinta kah..atau apa2 pun...




ok...cara2 nak join contens nih..senang jew..

1) mestilah kene jadi follower immukmin dan publish banner ini di blog masing2.
2) buat satu sinopsis cerita dan publish dekat blog masing2 dan jangan lupe tinggal jejak dekat comment post immukmin..menandakan kawan2 nak join contest nih..
3)sinopsis itu perlu jelas dan jgn lupe buat satu watak dan perwatakan bagi watak dalam cerita itu.
4)jgn lupe tag 3 kawan anda yek!! =)
5)3 sinopsis yang menarik akan immukmin ambik dan jadikan sebagai satu cerita panjang. dan cerita itu akan immukmin emilkan kepada the top 3... dan cerita itu..adalah hak 100% pemenang..immukmin tidak akan menyiarkan di mana2 publisher...
6) dan the top 3..insyAllah..akan mendapat hadiah daripada immukmin. hadiahnya tidak lak hebat...hadiahnya adalah rahsia immukmin.

due date hantar karya adalah 12/12/2010

Free Template Blogger collection template Hot Deals BERITA_wongANteng SEO
Labels: edit post
23 Responses
  1. 1 ummah Says:

    mcm menarik..insyaAllah nk join..tp..tah la..
    ermm..buat crite ape2 pn x pe kn??hehe.. :)


  2. immukmin Says:

    tak kesah...apa2..pun..insyAllah..


  3. 1 ummah Says:

    tp..x jnji la ye nk join..sorry sgt2..ermm..tp,insyaAllah..smoga contest ni dpt smbutn yg menggalakkn.. :)


  4. immukmin Says:

    insyAllah....tq.. =)


  5. LadyBird Says:

    akak xnak join :( akak x reti menulis.. huhuhuhu sedih ni..


  6. LadyBird Says:

    tp..nak try jugaklah :D.. hihihihi.. cerite sains boleh? :P


  7. immukmin Says:

    kak lady :tak kesah kak..hahhaa...mesti menarik nih...hohohohoh...


  8. EYQA ♥ Says:

    wahhhh ! da majuuuuuu tau :)


  9. immukmin Says:

    eyqa: hahhaa....nak menghargai...kawan2..


  10. Wah.. Best.. memang tengah ade idea tapi tak reti menulis... Kihkih.. Cepatnya due date.. InsyaAllah akan join..:)


  11. immukmin Says:

    insyAllah...ghuzwatul qolam...


  12. HonEyBuNNy Says:

    ala...idea menulis xdk la plak...btw, salam maal hijrah..


  13. Fuziani JSR Says:

    Akak bercadang nak join jugak.... Tunggggguuuuuuuu.....


  14. immukmin Says:

    insyAllah..akak...hak3!!!


  15. EYA NADIA Says:

    eya join. lusa eya anta ceta eya ok


  16. immukmin Says:

    tq eya..jom2..insyAllah..sbg ikatan silaturrahim...


  17. qamarguyz Says:

    salam ziarah..
    Alhamdulillah, telah siap satu sin0psis untuk c0ntest ini..sila la jenguk yer..kalu ada apa2 masalah sila inf0rm kembali =)
    TQ..

    http://qamarguyz.blogspot.com/2010/12/tarian-tempang-si-gadis-desa_11.html


  18. immukmin Says:

    gamarguz..ok....tq..insyAllah..immukmin mesti g lepak kat sna..bace sinopsis


  19. Reedzuan_oNe Says:

    Salam...Immukmin..Saya dah buat sipnosis tue...Bertajuk
    -NOKTAH CINTA-

    link dia :
    http://ridzuan903.blogspot.com/2010/12/noktah-cinta.html

    Tengok2 kasi komen ke ape ke..hehe..Harap2 dapt jd top 3 le..hehe (InsyaAllah)...


  20. Fuziani JSR Says:

    Immukmin... akak dah siapkan sinopsisnya yang bertajuk MENDUNG AKHIRNYA PERGI JUA

    Ini linknya:
    http://fuzjee.blogspot.com/2010/12/mundung-akhirnya-pergi-jua.html


  21. Ayuni Says:

    http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/12/contest-dari-immukmin.html


  22. SAYA JOIN..ALHAMDULILLAH SEMPAT!

    http://loqkimagri.blogspot.com/2010/12/contest-dari-immukmin.html


  23. Immukmin, saya join contest ni.. Saya ditag oleh pemilik blog CETUSAN SEIKHLAS RASA.

    Ini link saya
    http://kudoprogon.blogspot.com/2010/12/hikayat-sebuah-lara-yang-panjang.html