sebarang penerbitan karya immukmin daripada blog http://coretanhambamu-immukmin.blogspot.com tanpa kebenaran adalah salah sama sekali. tindakan akan di ambil kepada sesiapa yang melakukannya.
award dari cik siti lagi


assalammualikum....hohohohho....disini..suka untuk immukmin katakan yang immukmin sudah selesai tiga pepar exam.... so , masih tinggal..satu lagi...jadi suka untuk katakan..juga ..immukmin berterima kasih kepada cik siti kerana telah memberi dua awarad yang amat beharga....



firtst award nih dapat lama dah..tapi..tak sempat nak publish sbb buzy dgn exam...thank cute ..cik siti....





pastuh yang ini yang tak leh belah sekali....hohoh...aku mat hargai....first awarad aku dapat dari admin sendiri...kepunyaan sendiri...reka cipta sendiri...terima kasih cek siti

so...aku nak past kat kawan2 blog aku.....

syafiq
bo
ayie
eya
kak lady
kak fujee
eyqa
shidah2020

ok...itu sahaja dari immukmin..=)
Free Template Blogger collection template Hot Deals BERITA_wongANteng SEO
5 Responses
  1. Fuziani JSR Says:

    Akak rasa sangat terharu atas pemberian award dari immukmin... siap 2 pulak tu... Terima kasih atas penghargaan, semoga persahabatan di alam maya ini akan berkekalan selama-lamanya.....


  2. immukmin Says:

    tiada apalah akak..saya rasa..seronok..bile berkongsi pendapat dgn akak..so tak..hairanlah..kalu award ini..deserve untuk..akak..dan... semoga akak hapy sokmo...


  3. LadyBird Says:

    salam immukmin.. nanti akak ambik yer.. comelnye awards.. :)
    nanti kalau ade kesempatan akak buat.. :D insyaAllah.. tq yer sebab sudi bg awards :)


  4. immukmin Says:

    walaikumslam...heheeh..ok kak lady..


  5. alhamdulilah....trima kaseh di atas award yg begitu bermakna.....